rotkom panels

Parmak


Në ofertën tonë ka një përzgjedhje të madhe të dorezave me tuba dhe kuti prej çeliku inox (prochrom) dhe alumini për panelet hyrëse (alumini dhe PVC), dyert prej druri dhe qelqi me stabilitet të jashtëzakonshëm dhe dizenjime të bëra në madhësi standarde ose sipas kërkesës së klientit. Ata mund të jenë me rrëshqitje në një kënd prej 45 gradë ose një kënd administrativ në 90 gradë. Ato janë në dispozicion në variantet e tubave të lëmuar (me shkëlqim) ose të krehur (saten). Dorezat e aluminit janë të disponueshme në disa ngjyra për hartën e toneve ral. Modelet e dizajnit dhe qëndrueshmërisë së jashtëzakonshme janë zgjedhja e duhur për objektin tuaj

 

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019