rotkom panels

PVC katalogje


Panelet dekorative PVC për hyrje dhe dyert e dhomës mund të jenë të plota, me qelq xhami dhe xhami të bardhë ose ari dekorativ xhami.

Me këto panele, qelqi është Delta - Float ose Satinito - Float. Dimensionet e paneleve PVC janë një krah pune 900 x 2000 mm dhe një krah ndihmës 450 x 2000 mm.

Trashësia e bordit të PVC është 1.5 mm, ndërsa paneli i mbushjes është 24 mm i lartë.

 

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019