rotkom panels

R katalogje


Panele Alu me rrënjë Alu, ju mund të dekoroni me lloje të ndryshme qelqi dhe piktura dekorative. Panelet e aluminit përbëhen nga pllaka të përbërë me një trashësi prej 2mm të cilësisë së lartë dhe styrofoam të shtypur fort, të cilat me vetitë e tyre izoluese sigurojnë një nivel të lartë të izolimit të shëndoshë dhe termik.

Instalim dhe mirëmbajtje të lehtë, si dhe qëndrueshmëri të lartë ndaj erozionit. Ashtu si thelbi i saj (materiali izolues) dhe panelet ACP, ato kanë koeficientë të shkëlqyeshëm të rezistencës termike, përçueshmëri termike dhe qëndrueshmëri.

Trashësia: 20mm dhe 24mm

Madhësia: 900 x 2100mm dhe 1000 x 2000mm

Ngjyrat: E bardha (RAL 9016), bojë kafe (RAL 8014), bojë kafe (RAL 8017)

ELOX Ngjyra të tjera me porosi.

 

 

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019