rotkom panels

Rreth nesh


Kompania "ROTKOM" është themeluar në vitin 2001, me seli në jug të Serbisë, në Preshevë, në rrugën Preševskih Brigada nr.5. Bazuar në përvojën e fituar dhe me shpresën e përmirësimit të veprimtarisë sonë në vitin 2014, kompania "ROTKOM PANELS" është regjistruar si një njësi e veçantë e ROTKOM, veçanërisht për prodhimin e paneleve dekorative. Me aktivitetin kryesor, prodhimin e paneleve dekorative ALU dhe PVC, ne përpiqemi të zbukurojmë ambientet tuaja të jetesës dhe të biznesit. Përveç paneleve standarde ALU dhe PVC, kompania Rotkom ka zgjeruar programin e saj të prodhimit me kalimin e kohës.

Si një risi, në njësinë e sapohapur "ROTKOM PANELS", filloi prodhimin e paneleve moderne EB dhe INOX, të cilat i përkasin gjeneratës më të re të paneleve të modernizuara dhe luksoze. Mundësitë dhe idetë janë të pafundme, prandaj ju keni në dispozicionin tuaj shumë të madh zgjedhjen e mbi 100 modeleve standarde, me ngjyra të ndryshme të kartave RAL dhe dekor në dru. Natyrisht, ekzistojnë ide dhe dëshira të ndryshme të klientëve tanë, në mënyrë që kompania "ROTKOM PANELS" të realizojë prodhimin sipas porosive dhe dëshirave të klientëve. Një ekip dizajnerësh të rinj dhe mjeshtër me përvojë në prodhim vazhdimisht punojnë në përsosjen e dizajnit dhe rritjen e cilësisë së produktit duke ndjekur të gjitha trendet botërore dhe inovacionet. Duke mbuluar tregun për një pjesë të madhe të Serbisë, kompania ka përmbushur planet dhe pritjet e saj në tregun e brendshëm. Duke pasur parasysh se kemi kapacitetin dhe cilësinë e produkteve, zgjerimi në perëndim ka filluar në bashkëpunim me kompanitë e huaja në Austri, Gjermani dhe Zvicër.

Juaj "ROTKOM PANELS"

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019