rotkom panels
1 2 3 3 3 8 8 8 8 8 8

 

Prodhimi i paneleve dekorative ALU dhe PVC


Kompania "ROTKOM" u themelua në vitin 2001, me seli në Preshevë. Në bazë të përvojës së fituar në 2014, kompania "ROTKOM PANELS" është regjistruar si një njësi e veçantë e ROTKOM-it, veçanërisht për prodhimin e paneleve dekorative.

Me aktivitetin kryesor, prodhimin e paneleve dekorative ALU dhe PVC, ne përpiqemi të zbukurojmë ambientet tuaja të jetesës dhe të biznesit. Përveç paneleve standarde ALU dhe PVC, kompania Rotkom ka zgjeruar programin e saj të prodhimit me kalimin e kohës. Si risi, në njësinë e sapo hapur "PANELET ROTKOM", filloi prodhimin e paneleve moderne EB dhe INOX, të cilat i përkasin gjeneratës së fundit të paneleve të modernizuara dhe luksoze. Mundësitë dhe idetë janë të pafundme, prandaj ju keni në dispozicionin tuaj shumë të madh zgjedhjen e mbi 100 modeleve standarde, me ngjyra të ndryshme RAL dhe dekor në dru. .

rotkom panels

 

Lexo më shumë

 

Cilësia dhe siguria

PVC dhe panelet prej alumini nga të cilat janë bërë panele hyrëse janë rezultat i teknologjisë më të fundit dhe materialeve më të mira.

Dizajn modern

Dyert e bukur, interesante dhe të pazakonshme hyrëse janë ekspertiza jonë. Ne jemi gjithmonë në përputhje me trendet botërore dhe pa ndonjë problem ne po i përshtatemi kërkesave tuaja.

Shpejtësia e dorëzimit

Pas pranimit të urdhrit, paneli është i gatshëm për kuvend brenda 5 ditëve.

Cordialitet dhe shërbim

Stafi ynë i mirë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni panelin ideal për dimensionin e ri të shtëpisë tuaj.

 

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019