rotkom panels

EB katalogje - prodhimi i paneleve dekorative


EB Modeli i ri i gjenerimit të paneleve me aplikim prej çeliku inoxa të përbërë prej 1.5 mm.

Gotë: SATINITO hemijski mat me dekor të ngrohtë ose sipas dëshirës së blerësit. Alu paneli-EB janë të përbëra nga një kompozite prej 2 mm të shkëlqyera të cilësisë dhe një fortesë të fortë, e cila me karakteristikat e veta izoluese ofron një nivel të lartë të izolimit të zhurmës dhe të ngrohjes. Laka instalimi dhe mirëmbajtja si dhe një qëndrueshmëri e madhe për erozinë. Ashtu si dhe materiali i tij izolues dhe paneli ACP kanë rezultate të shkëlqyera të rezistencës termike,

Trashësia: 20mm i 24mm

Madhësia: 900 x 2100mm i 1000 x 2000mm

Ngjyrat: E bardha (RAL 9016), bojë kafe (RAL 8014), bojë kafe (RAL 8017)

ELOX Ngjyra të tjera me porosi.

 

 

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019