rotkom panels

Kontakt


Informacion

Rotkom Panels
Preševskih Brigada br. 05
17523 Preševo

Telefonat dhe email

Phone/Fax: 017/664-373

M: 063/70-90-292; 060/70-90-292

E: rotkompanels@gmail.com

Orari i punës

Të hënën - të shtunën: 9:00 do 17:00
Ne nuk punojmë të dielën

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019