rotkom panels

IN katalogje


Linja "IN model" është e fundit në programin e prodhimit dhe është specifik në shumë risive. Ndër të tjera, panelet e linjës "Inox models" janë bërë me panele të jashtme prej alumini prej 3 mm, janë në dispozicion në disa madhësi dhe ngjyra, në versione për zakonisht ose të ashtuquajtura.

Krahu i "fshehur", dhe i pajisur me pajisje të shumta të bëra nga çelik inox si pajime, numra shtëpie dhe të ngjashme. Brenda, në panel, aplikacioni INOX mund të ngjitet sipas kërkesës, ose vetëm vrima e qelqit mbetet.

Ngjyrat e paneleve në programin IN janë të ndara në dy grupe: standarde - 13 ngjyra dhe ato të posaçme janë të ofruara - dekorime prej druri të aluminit dhe të gjitha ngjyrat e aluminit nga kartat RAL.

 

 

 

Shkarko katalogun


rotkom panels

rotkom panels

Na ndiqni


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Serbia

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019