rotkom panels

O nama


Firma "ROTKOM" osnovana je 2001. godine, sa sedištem na jugu Srbije, u Preševu, u ulici Preševskih Brigada br.5. Na osnovu stecenog iskustva i u nadi da poboljšamo i unapredimo naše poslovanje 2014. godine registrovana je firma "ROTKOM PANELS", kao izdvojena jedinica firme ROTKOM, posebno za proizvodnju dekorativnih panela.

Sa osnovnom delatnošcu, proizvodnjom dekorativnih ALU i PVC panela, trudimo se da ulepšamo vaš životni i poslovni prostor. Pored standardnih ALU i PVC panela, firma Rotkom je vremenom proširila svoj proizvodni program.

Kao novitet, u novootvorenoj jedinici "ROTKOM PANELS", zapocela je proizvodnju savremenih EB i INOX panela, koji spadaju u najnoviju generaciju modernizovanih i luksuznih panela. Mogucnost i ideje su beskonacne i samim tim na raspolaganju vam je preveliki izbor od preko 100 standardnih modela, u raznim bojama RAL karte i u dekorima drveta. Naravno, tu su i razne ideje i želje naših kupaca, tako da firma "ROTKOM PANELS" vrši proizvodnju i po narudžbini i želji klijenata. Ekipa mladih dizajnera i iskusnih majstora u proizvodnji stalno rade na usavršavanju dizajna i povecavanju kvaliteta proizvoda prateci sve svetske trendove i inovacije. Pokrivanjem tržišta veceg dela Srbije, firma je ispunila planove i ocekivanja na domacem terenu. Imajuci u vidu da posedujemo kapacitet i kvalitet proizvoda, zapoceto je i širenje na zapadu u saradnji sa inostranim firmama Austrije, Nemacke i Švajcarske.

Vaš "ROTKOM PANELS"

 

Preuzmite katalog


rotkom panels

rotkom panels

Pratite nas


rotkom panels

 

Kontakt

Rotkom Panels

Preševskih Brigada br.5

Preševo - Srbija

T/Fax: 017/664-373

Mobil:
063/70-90-292;
060/70-90-292

Email:
rotkompanels@gmail.com

 

ROTKOM PANELS | 2019